Tjenester

Ønsker du å tilby dronetjenester eller søke uavhengighet fra eksterne leverandører? Vi hjelper deg med sikker integrering av droner etter gjeldende regelverk.

Vi integrerer droner i din virksomhet

Enten du vil tilby dronetjenester eller søke uavhengighet fra eksterne leverandører, hjelper vi deg med sikker integrering av droner etter gjeldende regelverk. Å utføre droneoperasjoner med lav risiko krever god planlegging. Som kommersiell droneoperatør er du pålagt å opprettholde manualer for opplæring av personell, vedlikehold, flygeplanlegging, sjekklister og prosedyrer. Vi utarbeider de nødvendige dokumentene som kreves for å bli godkjent droneoperatør av Luftfartstilsynet, og sørger for at våre kunder får alt fra riktig trening, operasjonell dokumentasjon og forsikringer. - Alt du trenger for å utføre ubemannede luftfartsoperasjoner.

RPAS operasjonsmanual

Vi har lang erfaring med utarbeiding av operasjonsmanualer og har bistått flere selskaper i alle operatørklasser. Operasjonsmanualen ikke bare er et dokument for å få operasjonene godkjent, men skal beskrive nøyaktig hvordan din bedrift vil operere lovlig i norsk luftrom. Våre konsulenter har bakgrunn som piloter og flyinstruktører med lang fartstid innen ubemannet luftfart. Vi vet hva som kreves for å opprettholde gode sikkerhetsmarginer. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud på en RO1, RO2 eller RO3 operajonsmanual tilpasset din bedrift.

Vedlikeholdsprogrammer

Operasjonelle prosedyrer

Sjekklister

Risikoanalyser

Revidering av manualer

Bedriftsinterne kurs

Flere av våre kurs kan arrangeres bedriftsinternt. Gjennom et bedriftstilpasset kurs får du maksimalt utbytte av Droneakademiets dyktige kursholdere og vi kan holde opplæring relatert til aktuelle problemstillinger for din organisasjon, eller din bransje. Når vi gjennomfører internkurs, benytter vi gjerne eksempler og oppgaver forberedt i samarbeid med dere. Dette gjør kurset mer interessant og aktuelt for akkurat din bedrift og gjør samtidig din virksomhet trygg på at dronebruken i bedriften følger dagens regelverk.

Sjekklister

For å bygge barrierer som hindrer at feil skjer, bør du alltid bruke en sjekkliste tilpasset luftfartøyet du opererer. Last ned vår sjekkliste til DJI Phantom 3 og 4 ved å trykke på kappen under. Last ned, skriv ut, brett i to og laminer.

Last gjerne ned vår sjekkliste til DJI Phantom 3 og 4 ved å trykke på knappen under. Last ned, skriv ut, brett i to og laminer.

Last ned