Multicopter RO1

Neste Kurs holdes i Sykkylven, den 13/09/2019

Ta et godt omtalt dronekurs som setter deg i stand til å utføre kommersielle droneoperasjoner i RO1-kategorien. Kurset går over en dag og avsluttes med praktisk flyging. I tillegg til kursbevis som dokumenterer krav til kunnskap og ferdigheter, vil du også motta et eksempel på en RO1 operasjonsmanual. Alt du trenger for å kunne starte droneoperasjoner i RO1 klassen, iht. myndighetskravene.

Innhold

Kurset består av både tradisjonell klasseromsundervisning og praktisk trening. Teorien dekker fagene: lover og regler, fartøylære, meteorologi, operasjonelle prosedyrer og menneskelige faktorer. I det praktiske treningsprogrammet vil du få 1-til-1 undervisning på et av skolens RPAS-fartøy. Du vil lære bruk av operasjonelle prosedyrer, bruk av sjekklister, nødprosedyrer, kommunikasjon m.m.

Kurset holdes av piloter med bakgrunn som flyinstruktører med lang fartstid innen ubemannet luftfart. Ved å benytte kjente prinsipper fra bemannet luftfart er vi med på å trygge dronebransjen med økt fokus på kompetanse.

Kursmateriell og lunsj er inkludert i kursprisen.

Kurspakken

Kurspakken er inkludert i kursavgiften og inkluderer reviderte kursbøker for 2019 samt en refleksvest merket med "Dronepilot".Målgruppe

Kurset passer for deg som vil starte kommersielle droneoperasjoner i RO1-kategorien, utdanne dronepiloter til din RO1-organisasjon, eller ta dine droneoperasjoner til et nytt profesjonelt nivå. Med dokumentert kunnskap skiller du deg ut i mengden.

 

FAQ

Som RO1-operatør kan du operere RPAS fartøy (droner) med en avgangsvekt opptil 2,5 kg og som har en topphastighet på 60 knop. Operasjonene må skje innenfor synsrekkevidde (VLOS) i dagslys og innenfor sikkerhetsavstandene som er fastsatt i forskrft om droneflyging.
Meld deg på kurset ved å opprette brukerkonto og trykk på "Påmelding" i kolonnen til høyre. Du kan også melde deg på kurset ved å sende oss en e-post med kontaktinformasjon og ønsket kursdato til info@ubemannet.no

Dersom noen av stedene eller tidspunktene ikke passer deg, kan du sende en forespørsel til oss. Husk at kurset også kan arrangeres bedriftsinternt - der du er.

Tlf: 454 21 377
E-post: info@ubemannet.no

Logg deg inn og trykk påmelding, eller send en e-post til info@ubemannet.no