Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Droneakademiet AS samler inn og bruker informasjon om deg, og hvordan vi ivaretar ditt personvern. Dersom du har spørsmål knyttet til personvernerklæringen eller håndtering av dine personopplysninger, oppfordrer vi deg til å kontakte oss på info@ubemannet.no.

Behandlingsansvarlig

Det er Droneakademiet AS ved daglig leder som har ansvaret for, og som er behandlingsansvarlig for alle personopplysninger.

Hvilke personopplysninger vi samler inn:

1. Opplysninger du selv gir oss når du melder deg på kurs, søker på utdanning, eller kontakter oss via chat eller telefon, må du oppgi informasjon som lagres av oss. Denne informasjonen lagres for at vi skal kunne levere utdanning/kurs eller konsulenttjenester som er bestilt.

2. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss via telefon, SMS, chat, kontaktskjema eller e-post. Informasjonen kan eksempelvis være e-post adresse, telefonnummer og innhold i e-post, slik at vi kan svare på din henvendelse.

3. Informasjon som samles inn gjennom din bruk av nettsiden, herunder teknisk informasjon om din enhet. Gjennom verktøy som Google Analytics registrerer vi operativsystem, nettleserversjon og informasjonskapsler.

Sikring av personopplysninger

Vi har sikkerhet som vår høyeste prioritet, også dine personopplysninger. Personopplysninger blir ivaretatt på best mulig måte slik at ingen uvedkommende får innsyn eller har mulighet til å endre eller påvirke personopplysninger.

Bruk av «Min side» krever innlogging. Du er selv ansvarlig for å holde påloggingsinformasjonen (brukernavn/e-post og passord) konfidensiell.

Deling og utlevering av personopplysninger

Deling av personopplysninger kan være nødvendig for å kunne drifte vår virksomhet. Eksempler på dette vil være regnskap/revisjon, rådgivning og lovpålagt rapportering til myndigheter.

Innsyn og retting

I henhold til personopplysningsloven §18 har du krav på innsyn i opplysninger som er registrert. Du kan også finne din informasjon på din profilside.

Dataportabilitet

I henhold til personvernforordningen (GDPR) og retten til dataportabilitet kan du kreve at dine opplysninger hos Droneakademiet blir overført til en annen virksomhet. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er mulig å overføre alle opplysninger som vises i nettskolen, som f.eks. studieprogresjon. Ønsker du at dine opplysninger føres over til en annen virksomhet, må du sende en skriftlig begjæring til info@ubemannet.no eller Droneakademiet AS, Kagholvegen 39, 6230 Sykkylven.