Om oss

Droneakademiet er stolt av å være en ledende droneskole som setter en ny standard innen kompetanseheving blant dronepiloter. Våre instruktører har flere års erfaring som flyinstruktører fra fra bemannet luftfart og har bred RPAS-erfaring. Vår filosofi er ikke å ha flest mulig elever, men ha fokus på å holde topp kvalitet og kontinuerlig utvikling for å tilpasse bransjens behov.

Alle våre kurs er nøye lagt opp og komlimenteres med egenutviklet kursmateriell og lærebøker. Som et ledd i vårt arbeid med å kvalitetssikre og forbedre våre leveranser, foretar vi evaluering av alle våre kurs.

Små klasser

Erfarne instruktører

Egenutviklet kursmateriell

Pedagogisk oppfølging

1-til-1 undervisning

Kurs og utdanning

Vi arrangerer jevnlig en rekke teoretiske og praktiske kurs i tillegg til operasjonsspesifikke kurs. Se vår kurskalender. Våre e-læringskurs er selvfølgelig tilgjengelig til enhver tid.

Gjennom et bedriftstilpasset kurs får du maksimalt utbytte av Droneakademiets dyktige kursholdere og vi kan holde opplæring relatert til aktuelle problemstillinger for din organisasjon, eller din bransje. Når vi gjennomfører internkurs, benytter vi gjerne eksempler og oppgaver forberedt i samarbeid med dere.

Se alle våre kurs >

Nettskolen

Studer hvor du vil, når du vil, med dyktige instruktører og personlig oppfølging. Med nettskolen tar vi læring til et nytt nivå med videoer, animasjoner og oppfølgingsspørsmål.

Målet med nettskolen er at du skal kunne tilegne deg økt eller ny kompetanse på en smart og kostnadseffektiv måte. Nettskolen er utviklet med våre strenge krav til brukervennlighet og er skalerbar til både nettbrett og mobil.

Ta vårt gratis nettkurs - Veien til operatørgodkjenning >

Droneforlaget

Droneakademiet har sitt eget in-house forlag, Droneforlaget, som produserer utdanningsmateriell og lærebøker innen ubemannet luftfart. Flere av bøkene blir i dag brukt til undervisning ved universiteter og andre læreinstitusjoner. Bøkene fås kjøpt hos et utvalg bokhandlere og er selvfølgelig tilgjengelig for Droneakademiets kursdeltagere.

Kjøp Droneboken - en teoribok for ubemannet luftfart >

Samfunnsansvar

Droneakademiet leverer tjenester til en rekke viktige samfunnsaktører. Samlet medfører dette et betydlig ansvar for ansatte, kunder og samfunnet for øvrig. Vi utøver samfunnsansvar ved å levere kurs og konsulenttjenester som skaper verdi for våre kunder, deres kunder og samfunnet som helhet. Vi deler vår kompetanse med kunder, fagmiljøer og andre, og på den måten bidra til sikker utvikling av ubemannet luftfart i Norge.

Daglig leder

Alexander Sandnes

info@ubemannet.no

+47 454 21 377

Skolesjef

Mathias Gauer

mathias@ubemannet.no

+47 467 98 938

Deg?

Vi søker droneinstruktør! Har du flysertifikat og kunne tenke deg å jobbe i en ny og spennende bransje? Da er det kanskje deg vi er på utkikk etter akkurat nå! Finn ut mer.

Send en kortfattet søknad til info@ubemannet.no